sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Terveystuloksia ja koiranäyttelyitä


Liisa kävi reippaana silmätarkastuksessa Oulun Evidensialla ja silmät ovat terveet. Myös kummikoirani Laku oli mukana. Lakulla lonkat C/B (toinen lonkkamalja matalahko) ja silmät terveet,myös sydän kuunneltiin ja kaikki hienosti siltä osin. Kyynäret lähti lausuttavaksi ja niissäkään ei mitään ihmeellistä tai outoa näkynyt. Eli hieno poika on kasvanut Lakusta.

Järjestimme myös Fieldspanielit ry Pohjois-Suomen aluesjaoston nimissä match shown Kajaanissa ja ilmakin oli todella kaunis sateiden ja ukkosten välillä. Niinpä myös porukkaa oli paikalla mukavasti. Lapsikoira-kisailijat olivat positiivisesti yllättyneitä ja iloisia,he kaikki saivat palkinnon ja näitä kisaajia oli peräti 14. Hieno määrä. Valisimme myös ryhmän 8 parhaan koiran ja se oli tässä mätsärissä kaunis kultainen noutaja. Muutoinkin tunnelma oli leppoisa ja ihmiset nauttivat olostaan koiriensa kera.

Viikonlopun olin Kokkolassa koiranäyttelyssä kehätoimitsijan ominaisuudessa. Lauantaina olin Serbialaisen Rade Vesicin kehässä. Ihana herrasmies joka kätteli kaikki kehään tulijat kiitellen heitä paikalle saapumisestaan. Sunnuntaina tuttu ja turvallinen Harry Tast oli tuomarina kehässä jossa olin töissä. Olen hänen kehässään ollut useamminkin ja sanoikin,että olipa mukava tulla kun on vanha työkaveri. Tietää tavat ja taipumukset hyvin. Minusta on aina hienoa olla kehässä töissä,oppii todella paljon ja voi viedä oppejaan eteenpäin. Suosittelen kyllä kaikille! Ajaessani kotiin päin katsoin viestejä ja naapurilta oli tullut viesti,että onko koira karussa. Tosin viesti oli tullut jo neljä tuntia aiemmin eli ei enää ollut ajankohtainen...ja toki...Helka oli käynyt pienen lenkin kun ovi oli jäänyt raolleen. Tuli kyl kutsuttaessa kotio kuulemma. Hyvä,että viestitys toimii. Kiitos Minna!

Ja jotta elämä ei ole liian helppoa tuli pari muuttujaa urossuunnitelmiin viime aikoina,osa minusta riippumattomia. Niistä lisää myöhemmin. Voin sanoa, että upea ja luonteeltaan valloittava uros on Liisan sulho.

Käyn tiistaina katsomassa Helmiä sijoituskodissa. Saa nähdä onko tyttö muuttunut mitenkään. Laitan sitten EHKÄ kuvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Päivitykset

 Jatkossa paremmin päivityksiä Facebook ryhmässä Didilcom's Hen fieldspanielit -jaana-