Meistä / About us


Olen Jaana Kerman. Asun Melalahdessa kauniissa Kainuun maisemissa Oulujärven lähellä mieheni kanssa. Elämääni ovat koirat sisältyneet todella pitkään. Jo pienestä tytöstä saakka kotonani on ollut koiria. Ensimmäisen oman rotukoirani hankin siinä vaiheessa kun omat lapsemme olivat pieniä. Siitäkin on jo aikaa ja rotukin on vaihtunut.

Kasvatan kennelnimellä Didilcom's Hen fieldspanieleita. Kasvatukseni on pienimuotoista. Koirat elävät perheen keskellä. Pennut pääsevät jo parin-kolmen viikon iästä lähtien tutustumaan muihin koiriin ja normaaliin elämään.

Käytän jalostukseen vain virallisesti terveystarkastettuja koiria joiden terveystulokset löytyvät myös koiranetistä. Pyrin selvittämään käyttämieni koirien taustat ja näinollen minimoimaan rodussa ilmenevät sairaudet omien jalostussuunnitelmieni osalta. Mikäli ilmenee jotain odottamatonta tai jalostukseeni vaikuttavaa tietoa pyrin siitä kertomaan omilla FB-sivuillani tai -ryhmässä kasvattieni omistajille.Terveystulokset ovat julkisia, myös ne huonot eli tarkoitus on olla avoin.

Teen sellaisia yhdistelmiä joista olen valmis itselleni jättämään tai sijoittamaan pennun, teen siis omia jatkojalostusvalintoja silmälläpitäen yhdistelmät. Tuon myös uutta verta ulkomailta omaan jalostukseen. Pyrin myös säilyttämään rodulle ominaiset käyttöominaisuudet, koiriamme käytetään myös metsästykseen. Kasvatit pentuluokassa Iisalmessa elokuu 2013


I am Jaana Kerman. I live in the Melalahti near the lake Oulujärvi with my husband. Dogs have been a part of my life for a long time. When I was a little girl we have a dog. I bought my first dog when our childrens was young. It's been a long time and the breed has changed. My breed welsh springer and field spaniels name Didilcom's Hen  . My breeding is a small scale. Dogs live in a middle of family. Puppies get a couple-three weeks of age as our other dogs and normal life and they get a lot of socialization. I checked for breeding dogs before I stud them. I tried to find the dogs backgrounds as accurately as possible. I'm doing a combination which I am ready to leave myself a puppy. 


Lieven Iisalmi elokuu 2013

Didilcom's Hen
 
REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

1) Rekisterinpitäjä on Didilcom's Hen.
2) Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa on Jaana Kerman, sähköposti didilcomshen@hotmail.com 
3) Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on kerätä kauppasopimusten  vaatimat henkilötiedot ja muut koirakauppaa  varten tarpeelliset tiedot.
4) Rekisterin tietosisältö
Tietokannoissa säilytetään nimet ja yhteystiedot (katuosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Rekisteri sisältää tiedon kauppasopimuksen ajankohdasta. Tiedot rekisteriin saadaan suoraan ostajalta itseltään, kun hän ostaa koiran.  5) Tietoja käytetään vain omaan yhteydenpidon tarpeisiin ja tarkoituksiin, eikä niitä luovuteta muille kolmansille osapuolille. Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
6) Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriä säilytetään tallennettuna tietosäilöön, jossa se ei ole internetin tai muun tietoverkon kautta käsiteltävissä. Rekisteriä ylläpitää ja säilyttää Jaana Kerman eikä siihen ole pääsyä muilla henkilöillä.
7) Tarkastusoikeus ja rekisteritietojen korjaaminen
Rekisteriin merkitty henkilö voi tarkistaa mitä tietoja hänestä on merkitty jäsenrekisteriin esittämällä kirjallisen tarkastuspyynnön. Rekisterinpitäjän on oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn henkilön pyynnöstä oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvää Joulun Aikaa